Хотелско обзавеждане

Предлагаме пълно обзавеждане за хотелски стаи, рецепция, лоби бар и ресторант в модерен или класически дизайн и в различен ценови клас.

Тук можете да разгледате някои от стоките, които предлагаме. За повече информация и изготвяне на оферта пишете ни. Ще получите Специални отстъпки за количества, Кратки срокове, Красиви мебели и Доставки в цяла България!

Пишете ни, за да си уредите безплатно посещение на дизайнер във вашия хотел.

Продуктите от каталога на нашия онлайн магазин за мебели могат да бъдат доставени до почти всеки град в България. Доставката на избраните от Вас продукти в София и Варна може да бъде безплатна!

Основните ни дестинации са популярните български курорти и населени места като Ахелой, Ахтопол, Балчик, Боровец, Бяла, Добрич, Добринище, Банско, Златни Пясъци, Каварна, Лозенец, Несебър, Обзор, Пампорово, Пловдив, Поморие, Приморско, Равда, Разлог, Синеморец, София, Созопол, Свети Влас, Троян, Царево, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, за кито можете да поръчате мебели и обзавеждане....
Рецепции и лоби мебели
Рецепциите са задължителен елемент от интериорното проектиране и хотелско обзавеждане. Със своята визия те придават индивидуалност и стил на всеки хотел и допълнително трябва да изработени така че да служат практично и удобно, както на персонала в хотела, така и на гостите.

Виж всички »

Хотелско обзавеждане и интериор 1
още информация »
Хотелско обзавеждане и интериор 2
още информация »
Хотелско обзавеждане 3
още информация »
Хотелско обзавеждане 4
още информация »
Хотелско обзавеждане 5
още информация »
Хотелско обзавеждане 6
още информация »
Хотелско обзавеждане 7
още информация »
Хотелско обзавеждане 8
още информация »
Хотелско обзавеждане 9
още информация »
хотелско обзавеждане 10
още информация »
хотелско обзавеждане 11
още информация »
хотелско обзавеждане 12
още информация »
Хотелско обзавеждане 13
още информация »


Новини

Вашата кошница

Обща сума: 0.00 лв.
ВРЪЗКА С НАС

052 685 568 ВАРНА
0896 662 961 СОФИЯ

Адреси
ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ

Skype Me™!Skype

Защо да изберете нас?
Референции
Завършени проекти
Въпроси и отговори
Партньори
oбщи условия | условия за плащане | доставка | за нас | връзка с нас Copyright © 2005-2015 Furnish.BG. All rights reserved. Website by EBPW MasterCardVISA