.

Интернет магазин

За Ваше удобство създадохме ОНЛАЙН МАГАЗИН за мебели, който Ви дава възможност да разгледате пълния ни асортимент мебели, да поръчате мебели онлайн и платите бързо и лесно. Пазарувайки през нашия уебсайт, Вие спестявате от цената и най-вече от времето си, защото не е нужно да правите продължителни и изтощителни обиколки по магазините. При нас ще откриете богато разнообразие от модели, стилове, материали и цветове, които ще отговорят на всеки вкус и потребности и то докато си стоите пред компютъра в най-удобното за Вас време.

При онлайн поръчка на мебели, начините за плащане са следните:
 • Директно от сайта с банкови карти VISA или Master Card.

  Сигурността на вашето плащане посредством кредитна карта се гарантира от националния картов оператор БОРИКА. Чрез Борика се авторизират плащания извършени с местни и международни дебитни и кредитни карти - MasterCard, Visa, American Express.

  Следвайте тези лесни стъпки:

  Стъпка 1:Изберете желания продукт с опциите за избор на цвят, модел, количество.

  Стъпка 2: Натиснете бутона "Add to basket", за да го добавите към виртуалната Ви кошница.

  Стъпка 3:В горния десен ъгъл ще видите продуктите и цените на избраните от Вас мебели. Това е „Вашата кощница”. Във всеки един момент можете да разгледате избраните продукти като натиснете " View basket"

  Стъпка 4: Можете да промените и избраното количество продукти или да премахнете някой от продуктите чрез опцията "Delete" . За да запазите промените кликнете върху “Update”. Ако искате да продължите да поръчвате избере “Continue shopping”.

  Стъпка 5: Ако решите да се откажете от поръчката си изберете опцията "Empty basket", а ако сте готови с поръчката си изберете "Proceed to checkout" .

  Стъпка 6: Попълнете внимателно формата и изберете опцията за плащане с кредитна карта.

  Стъпка 7: Натиснете "Submit". В следващите 24 часа ние ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на детайлите.

  Стъпка 8: Използвайте линка в края на е-мейла, получен от нас, за да направите плащане. След попълването на информацията от картата Ви ,, ще бъдете върнат обратно на сайта, където ще видите резултата от плащането.

  Стъпка 9: Ще получите е-мейл с Резултат от плащането.


 • По банков път чрез банков превод


  След като изпратите Вашата поръчка към нас, ще Ви бъде изпратен e-mail с нашите банкови данни. Поръчката се изпълнява след получаване на превода.
 • С наложен платеж при доставка с куриер


  Валидно е само за налични стоки и сума за плащане до 100 лв!


 • В брой в офиса ни.


  Условия за плащане:
  За налични стоки и мебели по поръчка авансово се заплаща по банков път 100% от стойността на стоката и транспорта. Има възможност и за плащане с наложен платеж при доставка с куриер.
  За неналични стоки и такива със срок на изработка се заплаща аванс до 90%, а останалите до 10% - преди доставката при изпратено известие и разписка за доплащане от Фърниш БГ ООД.
  За повече информация и условията за връщане на стоки моля прочетете общите условия на Фърниш БГ ООД.
  Гаранции
  За повечето от предлаганите от нас продукти Вие получавате гаранция от минимум 12 месеца, валидна от датата на тяхната доставка.
  Ние осигуряваме допълнителна сигурност на нашите клиенти, като им предоставяме възможност да застраховат своето обзавеждане.
  За повече информация може да прочетете Гаранционни условия


  Рекламации
  Може да се свържете с Вашия търговски консултант или да ни се обадите.

За повече информация, моля свържете се с нас

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Моля въведете четирите цифри под снимката